01 Σεπτεμβρίου 2023

ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ, στο Athens Flying Week 2023 Painting in the sky… 🇮🇹🇬🇷🇧🇪

2 & 3 Σεπτεμβρίου 2023 - Athens Flying Week (AFW)
επιστρέφει και πάλι για ένα ακόμη 
συναρπαστικό αεροπορικό Σαββατοκύριακο 
στο αεροδρόμιο της Τανάγρας, 2 & 3 Σεπτεμβρίου.  

Με τη συμμετοχή αεροσκαφών και πιλότων από όλο τον κόσμο, το Athens Flying Week υπόσχεται θέαμα, αδρεναλίνη και μια μοναδική ευκαιρία να απολαύσετε τον χορό των αεροσκαφών στον ελληνικό ουρανό.

Μέσα σε αυτή την ενθουσιώδη ατμόσφαιρα, οι φωτογράφοι του Aviation PhotoCrew έχουν την ευκαιρία να καταγράψουν την ομορφιά της αεροπορίας με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο. Από τον ατελείωτο χορό των αεροσκαφών στον ουρανό μέχρι τις εκπληκτικές αεροπορικές επιδείξεις, οι φωτογράφοι αυτής της ομάδας έχουν την ευκαιρία να αιχμαλωτίσουν στιγμές μοναδικής ομορφιάς.
Η αεροφωτογραφία είναι μια τέχνη που απαιτεί εξειδικευμένες δεξιότητες και εξοπλισμό. Οι φωτογράφοι του Aviation PhotoCrew δεν απλά τραβούν φωτογραφίες αεροσκαφών αλλά δημιουργούν έργα τέχνης που αποτυπώνουν το πάθος τους για την αεροπορία. Από την προετοιμασία του εξοπλισμού τους μέχρι την επεξεργασία των φωτογραφιών, κάθε βήμα είναι σημαντικό για το τελικό αποτέλεσμα.
Οι φωτογραφίες που λαμβάνονται κατά τη διάρκεια του Athens Flying Week μπορούν να μας μεταφέρουν σε μια κόσμο που γεμίζει από τη γοητεία της αεροπορίας. Από την πτήση των αντικειμένων στον ουρανό μέχρι τα καταπληκτικά χρώματα και τα φώτα των πυροτεχνημάτων κατά την νυχτερινή παράσταση, υπάρχουν ατελείωτες ευκαιρίες για φωτογραφική καταγραφή.
Για τους λάτρεις της αεροπορίας, το Athens Flying Week 2023 θα είναι μια αξέχαστη εμπειρία. Και χάρη στους φωτογράφους του Aviation PhotoCrew, αυτή η εμπειρία θα αποτυπωθεί σε φωτογραφίες που θα μας θυμίζουν πάντα την ομορφιά και την αγάπη μας για την αεροπορία.
Έτσι λοιπόν, απολαύστε την ένταση, την ενέργεια και την αίσθηση της ελευθερίας που προσφέρει το Athens Flying Week 2023. 
Και όταν δεν βρίσκεστε στον ουρανό, θα μπορείτε πάντα να επισκεφθειτε την Athens Flying Week στο Τανάγρα.    
Είστε έτοιμοι για απογείωση μαζί μας;

That sounds exciting! Enjoy your photoshoot with Aviation PhotoCrew and have a fantastic time at Athens Flying Week 2023!
AIRSHOW PROGRAM 2023 ΕΔΏ 
#weflyteam #osavolare #Daretofly #τολμήστεναπετάξετε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

05 Απριλίου 2007: Βυθίζεται το κρουαζιερόπλοιο Sea Diamond στην Σαντορίνη .

      Θλιβερή επέτειος  Στις 5 Απριλίου του 2007 το κρουαζιερόπλοιο «Sea Diamond» της εταιρείας Louis Hellenic Cruises, ...