01 Ιουνίου 2024

1. Venice Simplon-Orient-Express, Ευρώπη

Το τρένο Venice-Simplon Orient Express που διασχίζει την ύπαιθρο στην Ευρώπη
Μέσα στο Venice Simplon-Orient-Express
Εικόνα: Management/Tripadvisor

Διάρκεια ταξιδιού: Δύο ημέρες (για τις διαδρομές Classic Routes)

Διαδρομές τρένου: Οι διαδρομές Classic Routes πηγαίνουν από και προς τη Βενετία, το Λονδίνο, τη Βερόνα και το Παρίσι. Δείτε τον ιστότοπό τους για μια πλήρη λίστα των διαθέσιμων ταξιδιών με τρένο.

Μεταφερθείτε στη χρυσή εποχή των ταξιδιών με ιστορικές αμαξοστοιχίες, οι οποίες έχουν ανακαινιστεί προσεκτικά από τη δεκαετία του 1920. Στο Venice Simplon-Orient-Express, εξερευνήστε την Ευρώπη με στιλ σε αυτήν την πολυτελή αμαξοστοιχία, με βελούδινους εσωτερικούς χώρους, εξαιρετική εξυπηρέτηση και ζωντανές μελωδίες ράγκταϊμ από τον πιανίστα που βρίσκεται πάντα στο τρένο. Φορέστε τα καλά σας και απολαύστε ένα πολυτελές μενού τεσσάρων πιάτων σε στυλ table d'hôte σε συνδυασμό με τα κρασιά της επιλογής του σομελιέ. Στη συνέχεια, συνεχίστε το βράδυ σας στο βαγόνι που βρίσκεται το μπαρ για απολαυστικά κοκτέιλ και ζωηρές συζητήσεις με νέες γνωριμίες. Διανυκτερεύστε σε μία από τις πολυτελείς σουίτες τους, εξοπλισμένες με πλούσια κρεβάτια και ιδιωτικά μπάνια.

Τα περισσότερα από τα κλασικά δρομολόγια μεταξύ των μεγάλων ευρωπαϊκών πόλεων — όπως η Γενεύη, το Ίνσμπρουκ, η Βενετία, και το Λονδίνο — διαρκούν δύο ημέρες, αλλά, αν θέλετε μια επική διαδρομή, επιλέξτε το ετήσιο εξαήμερο ταξίδι από το Παρίσι προς την Κωνσταντινούπολη, μια διαδρομή που θα σας περάσει από τη Βουδαπέστη και το Βουκουρέστι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

13η Αυγούστου: Παγκόσμια Ημέρα Αριστερόχειρων

Η 13η Αυγούστου καθιερώθηκε ως Παγκόσμια Ημέρα Αριστερόχειρων το 1992 από το Κλαμπ Αριστερόχειρων της Μεγάλης Βρετανίας και με το χρόνο απέκ...