01 Ιουνίου 2024

4. Eastern & Oriental Express, Σιγκαπούρη

Ένας επιβάτης κοιτάζει έξω από το τρένο Eastern & Oriental Express
Μέσα στο βαγόνι εστιατορίου του τρένου Eastern & Oriental Express
Εικόνα: Management/Tripadvisor

Διάρκεια ταξιδιού: Τέσσερις ημέρες

Διαδρομές τρένου: Ταξίδι μετ’ επιστροφής από τη Σιγκαπούρη προς την Κουάλα Λουμπούρ, το Ταμάν Νεγκάρα, το νησί Λανγκάουι ή το νησί Πενάνγκ. Δείτε τον ιστότοπό τους για μια πλήρη λίστα των διαθέσιμων ταξιδιών με τρένο.

Μαγευτείτε από ένα μεγαλειώδες ταξίδι που διασχίζει τη Μαλαισία στο Eastern & Oriental Express της Belmond. Το τετραήμερο ταξίδι σας ξεκινά από τη Σιγκαπούρη και κινείται βόρεια μέσα από καταπράσινες ζούγκλες, γοητευτικές πόλεις και χαλαρωτικά νησιά. Το ταξίδι «Wild Malaysia» είναι ιδανικό για τους λάτρεις της άγριας ζωής, κάνει στάση στο Εθνικό Πάρκο Ταμάν Νεγκάρα, ένα από τα παλαιότερα τροπικά δάση που φιλοξενεί την απειλούμενη με εξαφάνιση τίγρη της Μαλαισίας. Το ταξίδι «Essence of Malaysia» από την άλλη, προσφέρει λίγο απ’ όλα. Θα κάνετε στάσεις στο πολιτιστικό κέντρο της Πενάνγκ και στο Pulau Payar Marine Park στο Λανγκάουι, όπου μπορείτε να κάνετε σνόρκελινγκ με πολύχρωμα θαλάσσια πλάσματα και άλλες συναρπαστικές θαλάσσιες δραστηριότητες.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας με το τρένο, απολαύστε μια εξαιρετική εμπειρία φαγητού τεσσάρων πιάτων κάθε βράδυ με ένα μενού σε στυλ table d'hôte με μαλαισιανές γεύσεις. Συνεχίστε τη βραδιά στο στιλάτο βαγόνι του μπαρ για σαμπάνια και ξεχωριστά κοκτέιλ. Οι θέσεις είναι περιορισμένες, επομένως οι ταξιδιώτες προτείνουν να κάνετε κράτηση για το ταξίδι σας με το τρένο μερικούς μήνες νωρίτερα.


1. Venice Simplon-Orient-Express, Ευρώπη

2. Glacier Express, Ελβετία

3. Alaska Railroad, Αλάσκα, Ηνωμένες Πολιτείες

4. Eastern & Oriental Express, Σιγκαπούρη

5. Serra Verde Express, Κουριτίμπα, Βραζιλία

6. Rocky Mountaineer, Βόρεια Αμερική

7. West Highland Line, Σκωτία

8. Lake Titicaca Train, Περού

9. Bernina Express, Ελβετία και Ιταλία

10. Coast Starlight Train, Ηνωμένες Πολιτείες

11. The Ghan, Νότια Αυστραλία και Βόρεια Επικράτεια

12. Deccan Odyssey, Ινδία


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

13η Αυγούστου: Παγκόσμια Ημέρα Αριστερόχειρων

Η 13η Αυγούστου καθιερώθηκε ως Παγκόσμια Ημέρα Αριστερόχειρων το 1992 από το Κλαμπ Αριστερόχειρων της Μεγάλης Βρετανίας και με το χρόνο απέκ...